КВІ
Четвер
18
16:29

​Учням художньої та музичних шкіл Житомира вручили іменні стипендії та відзнаки

20 вихованців мистецьких та естетичних шкіл Житомира 4 серпня отримали стипендії міського голови та іменні відзнаки. Також нагороди вручили директорам та викладачам цих навчальних закладів. Церемонію влаштували на зеленій галявині Дому української культури.

Єлизавета Біденко розповіла Суспільному, що вона навчається в музичній школі №3. Іменну стипендію отримує вперше. "Я навчаюся у викладачки Оксани Потайчук. Займаюсь вокалом 9 років. І для мене ця нагорода – це визнання моєї праці, всього того, чим я займалася упродовж багатьох років", - сказала Єлизавета Біденко.


Викладачка вокалу Оксана Потайчук: "Так, це моя учениця. Вона дуже талановита, обдарована, співоча. Спочатку вона навчалася грі на фортепіано. А потім сама виявила бажання співати. Не одразу нам все вдавалося. Єлизавета хвилювалася, а потім все так швидко пішло. Тому ми сподіваємося, що надалі це буде великий успіх".


Вперше іменну стипендію міського голови отримала учениця музичної школи №4 Анастасія Бобриньова. Вона розповіла, що така нагорода для неї багато важить. "Мені приємно, що мене відзначили за мої старання, за мою працю. Я 8 років навчалася в музичній школі. Вчилася грати на скрипці. Чому обрала скрипку? Бо в дитинстві, вперше переступивши поріг школи, побачила одного виконавця, який грав на скрипці. І мені дуже сподобалося", - сказала Анастасія Бобриньова.


За словами заступниці міського голови Марії Місюрової, вручення іменних відзнак в Житомирі відбується втретє.


"Сьогодні ми нагороджуємо найбільш талановитих учнів художньої та мистецьких шкіл. Це ті учні, які представляють Житомир не тільки на теренах області, але й України. Ця стипендія – це грошова винагорода. Але не тільки. Передусім, це визнання. Визнання таланту учнів та їхніх зусиль. А ще – це кропітка робота педагогів", - сказала Марія Місюрова.

Вчора

Сторінки:
Нагору