БЕР
П'ятниця
29
07:11

​Юні рятувальники з Житомира успішно виступили на «Школі безпеки» у Львові

Команда Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 взяла участь у XVI Всеукраїнському зборі-змаганнях юних рятувальників «Школа безпеки», які проходили з 12 по 18 серпня 2018 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

У змаганнях взяли участь 16 команд у кожній по сім учасників - переможці обласних турнірів Всеукраїнського дитячого громадського руху "Школи безпеки".


Гра-випробування “Школа безпеки” проводиться з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя.


У басейні, за умовами змагань, учасники організовували та проводили роботи з рятування на воді. А ще – демонстрували навички з непрямого масажу серця та штучного дихання.


Окрім того, школярі демонстрували знання та вміння: як виконувати пошукові роботи, діяти в умовах пожежної небезпеки або в зоні техногенних аварій, а ще – використовувли засоби індивідуального захисту для ліквідації хімічного і радіаційного забруднення.


В напруженій боротьбі на Всеукраїнських змаганнях команда Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 зайняла шосте загально-командне місце. Слід зауважити, що наша команда стала переможницею в одному із видів змагань «Рятувальні роботи на акваторії». Також в окремих етапах та дистанціях команда показувала досить високі результати, за що отримувала окремі відзнаки та заохочення. Це був перший виступ нашої команди на такому рівні змагань. Вітаємо тренера, керівника та членів команди з успішним виступом на XVI Всеукраїнському зборі-змаганні юних рятувальників «Школа безпеки».

Вчора

Сторінки:
Нагору