КВІ
Четвер
25
22:54

​Упродовж доби бійці ДСНС ліквідували одинадцять пожеж, що виникли на території області

За минулу добу на Житомирщині виникло одинадцять пожеж, 6 з яких – у приватних житлових будинках, внаслідок чого пошкоджень зазнали перекриття та покрівлі помешкань. Також 4 пожежі сталися у господарчих будівлях. Ніхто не постраждав.

Зокрема, 31 грудня о 05:29 рятувальники отримали повідомлення про займання у цегляному приватному житловому будинку в с. Ягодинка Житомирського району.


По прибуттю бійців ДСНС до місця події з’ясувалося, що через пізнє виявлення пожежі вогонь вже встиг охопити дві кімнати, веранду та частково дах будинку. Керівник гасіння, оцінивши обстановку, викликав на допомогу додаткові сили та засоби для підвозу води.


За 30 хвилин пожежу вдалося локалізувати, до 07:40 тривала її остаточна ліквідація. Вогнем знищено веранду та дві кімнати, пошкоджено – дах будинку. Тривалий час рятувальникам знадобилося для розбирання конструкцій та проливання їх водою. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Причина займання встановлюється.


Також вогнеборці ліквідували пожежу в цегляному приватному будинку в смт Черняхів, яка сталася, попередньо, через коротке замикання електромережі. Вогнем пошкоджено 110 кв.м покрівлі. Усі обставини події встановлюються.

Сторінки:
Нагору