БЕР
П'ятниця
29
17:57

​Упродовж доби поліція розшукала трьох крадіїв телефонів

Необачність та неуважність жителів області призвела до того, що з їх помешкань було викрадено ґаджети. Поліцейські встановили причетних до злодіянь та проводять відповідні перевірки. Разом з тим закликають громадян подбати про збереження власного майна.

1 серпня до Андрушівського відділення поліції звернулась 27-річна жителька району із повідомленням про крадіжку мобільного телефону з її квартири. За словами заявниці, злодіяння було вчинено у ніч на 31 липня. Поліцейські встановили причетність до злодіяння 20-річної жительки с. Яроповичів, яка гостювала у заявниці.


Також до поліції звернувся 47-річний житель Попільнянського району. Чоловік розповів, що увечері 30 липня з його будинку було викрадено мобільний телефон. Поліцейські з’ясували, що чоловік необачно залишив ґаджет на підвіконні, чим і скористався його 54-річний односелець.


У смт Пулинах з будинку 43-річного місцевого жителя зник мобільний телефон вартістю понад 5 тисяч гривень. Правоохоронці встановили, що до злодіяння причетний 16-річний місцевий житель, який зайшов до незачиненого будинку. Парубок визнав свою провину, викрадене у нього вилучили.


Нині триває подальше з’ясування обставин подій. За чинним законодавством крадіжка карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов’язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо виходите з дому на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити майно від зазіхань зловмисників.

Сторінки:
Нагору