КВІ
Четвер
25
00:02

​Упродовж доби вогнеборці ліквідували загоряння сіна та соломи

2 серпня об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння копиці сіна в смт Яблунець Ємільчинського району. Про це рятувальників сповістили власники копиці, побачивши з вікна оселі стовп диму.

Рятувальники, які прибули до місця виклику за 15 хв, побачили, що за кілька метрів від осередку займання знаходяться хлів та житловий будинок. Через сильні пориви вітру вогонь міг перекинутись на них. Силами бійців ДСНС об 11:17 пожежу локалізовано, а об 11:40 ліквідовано. Рятувальники розтягнули тліюче сіно та пролили його водою. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 0,5 т сіна. Подальшого розповсюдження полум’я вогнеборці не допустили.


Попередньо встановлено, що причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем. Вранці дітвора гралася на подвір’ї із сірниками біля копиці.


Крім того, 03 серпня о 02:17 надійшло повідомлення про займання копиці соломи в с. Гулянка Коростенського району. Селянин прокинувся посеред ночі і побачив через вікно як вона вже палала. Відстань від пожежно-рятувальної частини до населеного пункту близько 40 км. По прибуттю вогнеборців уся копиця була охоплена вогнем.


Рятувальники відбили полум’я від оселі, хліву та ще однієї копиці соломи, що були у 5 метрах від осередку загоряння. Ліквідовано пожежу о 03:47. Причина займання встановлюється.


Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено.

Вчора

Сторінки:
Нагору