КВІ
Субота
20
10:49

​Упродовж минулого тижня по області вникло 117 надзвичайних подій та ситуацій

З 19 по 25 липня по лінії «101» отримано 117 повідомлень про виникнення різного роду надзвичайних подій на території області. У результаті подій отримали травми 9 осіб, 3 врятовані. Зокрема, ліквідовано 55 пожеж, на щастя обійшлося без жертв.

Підрозділами У ДСНС здійснено 27 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, надання допомоги населенню та іншим службам: відкривання дверей – 3 виїзди; зрізання аварійних дерев – 5 виїздів; проведення аварійних робіт із знезараження об’єктів інфраструктури – 13 виїздів; реагування на інші повідомлення – 6 виїздів.


Також рятувальники здійснили 1 виїзд для ліквідації наслідків та надання допомоги у ДТП, врятовано 1 людину.


У Коростенському районі, внаслідок з’їзду легкового автомобіля у річку, 1 особа загинула. Відділенням 8 ДПРЧ проводились аварійні роботи по вилученню автомобіля з річки та загиблого водія з пошкодженого автомобіля.


За минулий тиждень зареєстровано 3 повідомлення про пригоди на воді:


19 липня у с. Морозівка Брусилівського району відділенням 6 ДПРЧ проводились на човні аварійні роботи по пошуку потопельника в меліоративному каналі (тіло не знайдено).


20 липня в м. Бердичів відділенням 9 ДПРЧ проводились аварійно-рятувальні роботи по вилученню громадянина (20-30 років) зі ставку (в 100 м від пожежної частини).Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення Бердичівської міської лікарні.


23 липня у місцевому ставку с. Гадзинка Житомирського району втопився мешканець м. Житомир 2016 р.н., тіло з води вилучили місцеві мешканці.


Групою піротехнічних робіт упродовж тижня здійснено 8 виїздів до Олевського, Коростенського, Чуднівського, Радомишльського районів на знешкодження виявлених населенням боєприпасів часів другої світової війни. У підсумку рятувальниками вилучено та знищено 17 боєприпасів: 14 артилерійських снарядів, 2 мінометні міни та 1 ручну гранату часів другої світової війни.


Рятувальники нагадують про необхідність дотримання правил безпеки як у побуті, так і на відпочинку, та наголошують на необхідності подбати про безпечне дозвілля дітей під час канікул!

Вчора

Сторінки:
Нагору