КВІ
П'ятниця
19
09:47

​Упродовж минулої доби бійці ДСНС області ліквідували три пожежі у побуті

20 грудня о 10:48 рятувальники отримали повідомлення про займання літньої кухні у с. Покалів Коростенського району. До прибуття пожежно-рятувального підрозділу господарі власними силами намагалися загасити полум’я.

По прибуттю бійців ДСНС до місця події з’ясувалося, що кухня повністю охоплена вогнем. Існує загроза поширення полум’я на житловий будинок та сарай, розташовані в 5 метрах від осередку горіння. Керівник гасіння пожежі залучив основі сили і засоби на захист сусідніх будівель і на гасіння осередку пожежі, забезпечувався підвіз води із місцевого озера.


Зусиллями вогнеборців об 11:16 пожежу локалізовано та о 12:35 - ліквідовано. Вогнем знищено літню кухню, врятовано житловий будинок та сарай. Попередня причина займання – коротке замикання електромережі.


Крім того, минулої доби рятувальники ліквідували ще два загоряння – у порожній цегляній будівлі в Житомирі згоріло 25 кв.м. сміття та у с. Хотинівка Коростенського району внаслідок пожежі в приватному обійсті вогнем знищено 3 кв.м. стін та стелі в господарчій будівлі. Внаслідок зазначених пожеж ніхто не постраждав. Причини, що призвели до їх виникнення, встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору