БЕР
Вівторок
19
04:48

​Упродовж вихідних поліцейські викрили кількох жителів Житомирського району у крадіжках

Поліцейські Житомирського райуправління і підпорядкованих відділів та відділень викрили трьох громадян у причетності до крадіжок в обласному центрі, Березівській та Хорошівській громадах. Нині усі випадки розслідуються у рамках відкритих кримінальних проваджень.

Правоохоронці відділу поліції №1 Житомирського РУП встановили причетного до крадіжки електроінструменту з підсобного приміщення в одному з сіл Березівської громади. 27-річний місцевий житель скористався кількаденною відсутністю власника домоволодіння, пошкодив вікно гаража та виніс зсередини усе цінне майно, спричинивши господарю значного матеріального збитку. Оперативники розшукали підозрюваного за місцем проживання, у нього ж і було вилучено викрадений інструмент.


А до хорошівських поліцейських за допомогою звернувся 25-річний житель одного з сіл Пулинської громади. Чоловік розповів, що з його незачиненого підсобного приміщення зникли електроінструменти. Поліцейські відділення №4 того ж дня встановили можливу причетність до цього діяння 60-річного жителя сусіднього села. Нині він пояснює мотиви своїх дій слідчим.


Правоохоронці обласного центру оперативно зреагували на виклик адміністрації одного з маркетів міста щодо крадіжки товарів з торговельного залу. Одразу ж на місці події було встановлено причетність до цього діяння 45-річної містянки. Жінка пронесла повз каси магазину алкоголь та продукти харчування.


Нині в усіх випадках тривають досудові розслідування. Попередня кваліфікація діянь – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Зважаючи на вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану, винним особам може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору