КВІ
Середа
17
02:14

​Упродовж вихідних поліцейські вилучили наркотики у кількох жителів Житомирщини

Заборонені речовини виявили у перехожих в обласному центрі. Також пакунок з підозрілою речовиною був у засудженого, поміщеного до Житомирської установи виконання покарань та у перехожого, який знаходився неподалік виправної колонії у м. Коростені. Нині за всіма фактами тривають відповідні перевірки.

8 травня до Житомирського райуправління поліції надійшло повідомлення від чергового виправної установи про виявлення підозрілого згортка в одного із засуджених. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що під час огляду 36-річного засудженого, який прибув до установи, виявили згорток з сухою подрібненою рослинною масою. Попередньо, чоловік зберігав нарковмісні речовину – канабіс. Поліцейські задокументували обставини події та вилучили виявлене для подальшого направлення на експертне дослідження.


Працівники регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю затримали поблизу виправної установи у м. Коростені 32-річного місцевого жителя. З’ясувалось, що чоловік зберігає при собі згорток з порошкоподібною речовиною та ще 13 пігулок.


9 травня патрульні поліцейські виявили у 28-річного житомирянина паперовий пакунок з рослинною масою. А за годину нацгвардійці, які патрулювали вулиці обласного центру, виявили медичний шприц з прозорою рідиною, який намагався приховати 40-річний містянин.


Усі обставини подій задокументували працівники слідчо-оперативних груп. Виявлене вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України такі дії караються штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або піврічним арештом чи обмеженням волі на строк до 5 років.

Теги: поліція

Вчора

Сторінки:
Нагору