КВІ
П'ятниця
19
03:41

​Юрій Денисовець провів зустріч з представниками Пласту Житомирщини

22 липня, заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець взяв участь у зустрічі з представниками національної скаутської організації Житомирщини «Пласт». Так, учасники зустрічі обговорили нагальні питання діяльності організації, у тому числі участь у обороні України від збройної агресії з боку рф.

Також участь у заході взяв начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Сергій Козловець.


«Щиро дякую вам за виховання свідомих та відповідальних громадян місцевої, національної та світової спільнот, провідників українського суспільства,» — зазначив Юрій Денисовець.


Також Юрій Денисовець зазначив, що пластуни Житомирщини активно включилися у волонтерську роботу та надали велику кількість допомоги для ЗС України.



Довідково.

«Пласт» — національна скаутська організація України, метою якої є сприяння всебічному патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною та позаконфесійною організацією.


Впродовж 2018-2022 років вищевказаним управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту та Пластом проведено ряд заходів (вишколи, таборування, тренінги, інформаційно-просвітницькі та освітньо-виховні заходи).


Представники пласту є членами:

- обласної координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання та молодіжної політики, створеної розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 12.02.2021 № 104;

- обласної молодіжної ради при Житомирській ОДА, створеної розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 29.11.2021 № 663 .


Починаючи з 24 лютого 2022 року пластуни захищають Україну на різних фронтах: у лавах Збройних сил України та на волонтерському фронті.


На базі Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради з 25 лютого створено волонтерський штаб, в результаті діяльності якого до місцевих та обласних підрозділів ЗСУ доставлено сотні коробок з різноманітною допомогою, яку приносили громадяни, або було придбано за зібрані кошти. Наразі виконано понад 400 особистих та колективних запитів від військовослужбовців.

Вчора

Сторінки:
Нагору