БЕР
Четвер
28
16:40

​Юрій Вайсберг: Честь і слава Житомирщини

Перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко 11 серпня вручив найвищу нагороду Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини» директору одного з кращих в державі перинатальних центрів - КНП «Обласний перинатальний центр» Юрію Вайсбергу. Саме цього дня був останній робочий день Юрія Вайсберга на посаді керівника закладу. Незмінно очолював його він з 2004 року.

Вручаючи високу відзнаку, Сергій Крамаренко подякував за віддану та титанічну роботу: «Ви взірець керівника та доброго наставника. Те, який є наш перинатальний центр, - це Ваша заслуга та заслуга Вашого колективу. Впевнений, що добрі традиції закладу будуть продовжені».


Юрій Вайсберг, по суті, створив цей заклад, показавши гарний приклад того, як із звичайного пологового будинку зробити надсучасний заклад європейського рівня, у якому застосовуються сучасні передові технології.

Це єдиний в Україні заклад, у якому для лікування новонароджених використовується метод краніоцеребральної гіпотермії. Центр користується популярністю не лише серед жителів Житомирщини, але й інших областей .


Досвід колективу закладу вивчають спеціалісти з Грузії, Литви, Естонії, Франції, Данії, Швеції.


Бурхливими оплесками та теплими обіймами працівники КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради провели свого керівника Юрія Вайсберга на заслужений відпочинок.


Пресслужба обласної ради

Сторінки:
Нагору