БЕР
Четвер
28
13:15

​В Черняхівському районі врятували приватну оселю від знищення вогнем

4 березня о 20:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на двох власників в с. Високе Черняхівського району.

По прибуттю бійці ДСНС на місці події вже працювала місцева пожежна охорона із с. Високе. Як з’ясувалося, в одній із двох житлових приміщень ніхто не проживав. Вогнем було охоплено дах на площі 60 кв.м. Існувала загроза поширення полум’я всередину житла.


Спільними зусиллями о 21:15 пожежу локалізували та о 22:25 ліквідували. Вогнем знищено 40 кв.м покрівлі, 5 кв.м перекриття та ще частина покрівлі і перекриття зазнали пошкоджень. Вдалося запобігти поширення полум’я всередину будинку. Всі приміщення залишилися неушкодженими. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.


До ліквідації загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки від ДСНС, один працівник МПО на автоцистерні. Здійснено три підвози води з відстані близько 1 км.


Попередня причина пожежі – коротке замкнення електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору