КВІ
Субота
20
17:25

​В Чуднові горів житловий будинок

13 серпня о 14:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Чуднів. Про це рятувальників сповістила очевидиця, яка проходила повз дім – побачила палаючий дах та забила на сполох.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах будинку по всій площі – 88 кв. м. На горищі у тюках зберігалось сіно, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню та ускладнювало процес гасіння.


Силами бійців ДСНС о 14:25 пожежу локалізовано, а 15:40 ліквідовано. Вогнеборцям тривалий час знадобилось розтягувати сіно та проливати його водою аби запобігти подальшому горінню. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю житла та 15 тюків сіна.


Попередньо встановлено, що до пожежі призвело неправильне влаштування димаря. Напередодні господарі щільно складали на горищі сіно в тюках. Ймовірно, склавши їх впритул до димаря, вони пошкодили його конструкцію. Господиня розтоплювала цього ж дня піч, після чого й сталася пожежа.

Вчора

Сторінки:
Нагору