КВІ
Четвер
25
11:12

​В фатальній ДТП у Коростишівському районі постраждали жителі Вінниці та Києва

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 серпня близько 21.30 на 98 км автошляху Київ-Чоп. У результаті зіткнення автомобілів загинула пасажирка одного з них, ще троє людей отримали травми. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-21043, 55-річний житель м. Вінниці, рухаючись автошляхом у напрямку м. Житомира, зіштовхнувся з автомобілем Opel Astra під керуванням 34-річного киянина, який зупинився попереду у лівій смузі руху у попутному напрямку.


Унаслідок ДТП водій та пасажирка автомобіля ВАЗ, 17-річна вінничанка, отримали тілесні ушкодження та були ушпиталені до хірургічного відділення Коростишівської райлікарні. Ще одна пасажирка цього ж транспортного засобу, 53-річна жителька м. Вінниці, з травмами була ушпиталена до реанімаційного відділення, однак, на жаль, померла.


Також травми отримала пасажирка автомобіля Opel, 28-річна жителька м. Києва. Жінка перебуває на лікуванні у реанімаційному відділенні Коростишівської райлікарні.


Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події.

Вчора

Сторінки:
Нагору