БЕР
Четвер
28
23:58

​В Херсонській області скоєно напад на підприємця з Житомирщини

Підприємець з Житомирщини став жертвою розбійного нападу на ринку в Олешківському районі, куди він приїхав реалізовувати товар. Зловмисники побили його та відібрали всю зароблену виручку – 18 тисяч гривень. Того ж дня поліцейські затримали підозрюваних. Потерпілий знаходиться в лікарні, загрози його життю немає.

23 жовтня у чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря, що до медичної установи доставили 55-річного чоловіка з черепно-мозковою травмою. Потерпілий є жителем Житомирської області. Працівники поліції прибули до лікарні та поспілкувалися з пораненим, він розповів про події того дня.


Зі слів заявника, він приїхав на один з ринків Олешківського району реалізовувати овочі. Отримавши виручку за товар, він повернувся до автомобілю, де на нього напали двоє невідомих. Чоловіки накинулись на потерпілого, побили, а потім відібрали 18000 гривень і втекли.


Працівники Олешківського відділення поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, переглянули відео з камер зовнішнього відеоспостереження і вже за годину встановили особи підозрюваних та їх місцезнаходження. Обидва жителі сіл, раніше до кримінальної відповідальності не притягалися.


Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, одного з чоловіків, якому 29 років, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру.


Чоловіки пояснили, що мали великі борги, тому на злочин пішли свідомо. На ринку вони запримітили підприємця з грошима, на якого і скоїли напад. Наразі триває досудове розслідування, збирається доказова база.


За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Сторінки:
Нагору