БЕР
Четвер
28
17:00

​В Києві затримали злочинця з Житомирщини

Зловмисник скористався неуважністю чоловіка та витягнув із його кишені мобільний телефон. Розпочато кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до п'яти років позбавлення волі.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про крадіжку. На місце події черговий направив екіпаж патрульних та слідчо-оперативну групу.


Поспілкувавшись із потерпілим та очевидцями, правоохоронці з'ясували, що чоловік перебував на зупинці громадського транспорту, коли до нього ззаду підійшов зловмисник, витягнув із кишені гаджет та втік. Проте упродовж години він був затриманий поліцейськими неподалік від місця злочину.


Ним виявився 38-річний уродженець Житомирщини, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Також перевіряється причетність підозрюваного до скоєння аналогічних правопорушень на території району та міста

Сторінки:
Нагору