КВІ
Четвер
18
17:18

​В кого стріляли біля польського кладовища у Житомирі?

У Житомирі чули постріли – це розпочався практичний етап навчань поліцейських та нацгвардійців

10 лютого у Facebook викликав резонансне обговорення допис про те, що у Житомирі чули постріли. У поліції роз'яснили – це розпочався практичний етап спеціальних загальнообласних навчань поліцейських та нацгвардійців.


10 лютого у Facebook житомирянин Василь Можарівський опублікував допис із запитанням про те, в кого стріляли біля польського кладовища у Житомирі. Ця публікація набула широкого резонансу серед користувачів мережі.


За роз'ясненнями Суспільне звернулось до речниці Нацполіції у Житомирській області Алли Ващенко, яка розповіла, що 10 лютого розпочався практичний етап спеціальних загальнообласних навчань поліцейських та нацгвардійців. Він триватиме до п'ятниці 12 лютого.


Алла Ващенко поінформувала, що події 10 лютого у Житомирі, у районі вулиці Малікова та Польського бульвару, це частина завдань, над якими зараз працюють підрозділи поліції:


"Мета навчань – відпрацювати ефективність, злагодженість та професійність дій усіх підрозділів поліції та нацгвардійців. Погодьтеся, без практичного досвіду у реальних ситуаціях складно, тому ще раз просимо жителів Житомирщини з розумінням поставитись до заходів, але у всіх неоднозначних чи підозрілих випадках обов'язково телефонувати за номером "102"

Вчора

Сторінки:
Нагору