БЕР
П'ятниця
29
09:27

​В Коростишеві вперше провели виставку-конкурс технічної творчості

Захід відбувся в приміщенні місцевої станції юних техніків. Відвідати виставку організатори запрошували всіх бажаючих. Вхід був вільний. Привітати учасників та гостей заходу на відкриття завітали міський голова Іван Кохан разом із заступником Юрієм Денисовцем.

Учасники та гості виставки мали змогу ознайомитись з роботою гуртків, переглянути виступи юних картингістів та авіамоделістів, власноручно покерувати авто-трасовою моделлю, перевірити свої вміння в керуванні літаком на авіасимуляторі.


Виставка проводилася з метою популяризації знань із науково-технічної творчості учнівської молоді, пошуково-конструкторської та дослідницької діяльності, а також раціоналізації та винахідництва; залучення учнівської молоді до різноманітних напрямів науково-технічної творчості.


В рамках виставки відбувся і конкурс, в якому змагалися вихованці Коростишівської СЮТ та гуртка технічного моделювання МЦ "Дон Боско".


Захід став гарною нагодою для 42 учасників показати свої досягнення та напрацювання на розсуд компетентного журі.


Представлені роботи вразили своєю неординарністю та креативністю. Кожен виріб був індивідуальний та неповторний. Серед 96 виставлених на показ моделей, більшість – діючі.


Відомо, що в Коростишеві є умільці, котрі займаються моделюванням та власноручно створюють маленькі копії різних транспортних засобів. На превеликий жаль, ніхто з них участі у конкурсі не взяв та не представив свої експонати. Після підведення підсумків кращі гуртківці отримали нагороди.


Александрович Наталія

Вчора

Сторінки:
Нагору