КВІ
Середа
24
17:42

​В Малині затвердили протиепідемічні обмеження, які діятимуть у місті до 30 листопада

18 листопада в місті Малин на Житомирщині міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила протиепідемічні обмеження, які діятимуть у місті до 30 листопада.

Про це йдеться на офіційному сайті Малинської міської ради. Документом комісії встановлюється заборона у вихідні роботи Малинського кооперативного ринку, крім торгівлі продуктами харчування, розважальних закладів та закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів, діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім торгівлі продуктами харчування на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування. Закладам сфери громадського харчування дозволено працювати на винос та доставку замовлень. Будуть також надаватися фінансові послуги, поштового зв’язку, медичної та ветеринарної практики, дозволена діяльності автозаправок та СТО.


Що було раніше:

16 листопада в ефірі програми Суспільного "Сьогодні.Головне" Малинський міський голова Олексій Шостак зазначив, що на території міста в минулі вихідні діяла постанова Кабінету міністрів України (про запровадження "карантину вихідного дня" – ред.), її в місті не звужували і не розширювали:


"Діалоги ми проводили і старалися максимально створити умови для того, щоб вони (умови "карантину вихідного дня" – ред.) дотримувалися. Ми бачимо ситуацію і розуміємо і суб’єктів підприємницької діяльності, які залишаються без доходів, і ми дивимося, в яких складних умовах працюють наші медичні працівники. Ви бачили, той самий пік (захворюваності на коронавірус – ред.) припав саме на двотижневий термін після проведення виборчої компанії. Проводили діалоги, проводили бесіди, підведемо підсумки, подивимось, як воно у нас працює".


Як повідомляло Суспільне, в Житомирі в минулі вихідні великі торговельні центри не працювали у зв’язку із введенням в Україні "карантину вихідного дня". Продавці непродовольчих товарів на ринках на роботу вийшли. А в Овручі минулої суботи, 14 листопада, підприємці перекрили трасу міжнародного значення Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Виступали проти тимчасової зупинки роботи місцевого ринку.

Вчора

Сторінки:
Нагору