КВІ
Середа
24
02:36

​В ОДА відпрацьовують механізм надання допомоги постраждалим від пожеж в Овруцькому районі

Питання допомоги, компенсації та забезпечення необхідними речами обговорювали сьогодні, 24 квітня, під час наради з питань відпрацювання механізму надання допомоги постраждалому від пожеж населенню Овруцького району. Участь в онлайн нараді взяв голова ОДА Віталій Бунечко, його перший заступник, керівник оперативного штабу з протидії лісовим пожежам Володимир Федоренко, заступники голови ОДА Наталія Остапченко та Віктор Градівський.

Під час онлайн наради заслухали інформацію від голови Овруцької міської ОТГ Івана Коруда та голови Овруцької РДА Ярослава Чепурка. Наразі на місцях з’ясовують, якої допомоги потребують всі постраждалі.


ОДА ж в свою чергу направляє до Овруцького району працівників юридичного управління для допомоги в зібранні пакета документів для компенсації. Триває робота з визначення збитків, складання актів, відповідно до яких будуть визначатися компенсації.


Володимир Федоренко зазначив, що всі люди, у яких згоріли будинки, прагнуть відновити своє життя у тих же селах, де і проживали.

Вчора

Сторінки:
Нагору