БЕР
Четвер
28
14:07

​В Олевському районі горів двоповерховий житловий будинок

3 листопада о 09:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку в с. Жубровичі Олевського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які намагалися самотужки впоратись із займанням.

По прибуттю вогнеборців місцевої пожежної охорони с. Жубровичі до місця пригоди, вогнем була охоплена кухня. Ускладнювало процес гасіння пожежі утеплення стін будинку легкозаймистими матеріалами – скловатою та дерев’яною вагонкою. На гасіння також прибуло відділення рятувальників 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Спільними зусиллями о 10:05 пожежу локалізовано та об 11:30 ліквідовано. Тривалий час доводилось розбирати знищенні конструкції, а також проливати їх водою. Вогонь устиг пошкодити 120 кв.м перекриття та домашні речі. Проте рятувальники не допустили подальшого поширення пожежі будинком та запобігли перекидання полум’я на господарчу будівлю, розташовану в 3-х м від осередку займання.


Попередньо встановлено, що причиною займання стало коротке замкнення в електромережі. Остаточні обставини наразі встановлюються.

Вчора

Сторінки:
Нагору