БЕР
Четвер
28
15:32

​В Олевському районі затримано крадія деревини

Працівники лісової охорони повідомили до поліції про виявлення на одній з дільниць соснових колод, які хтось намагався вивезти. Правоохоронці встановили правопорушника та вилучили викрадене.

19 лютого до Олевського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників місцевого лісгоспу про крадіжку деревини. На місце події вирушила слідчо-оперативна група.


Як було встановлено, лісівники виявили 9-метрові соснові колоди неподалік с. Андріївки. Деревину вивезли з місця заготівлі та заховали у лісовому масиві. У ході проведених першочергових заходів поліцейські встановили, що лісопродукцію викрав 39-річний місцевий житель. Чоловік помітив залишені у лісі колоди та за допомогою трактора завантажив і перевіз їх на іншу ділянку, аби пізніше забрати.


Відтак нині триває встановлення всіх обставин. Попередня правова кваліфікація події – ст. 185 (Крадіжка) КК України.


Відповідно до чинного законодавства таке правопорушення карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору