КВІ
П'ятниця
19
15:35

​В Олевську затримали озброєного лісничого, який керував автівкою в стані алкогольного сп’яніння. ФОТО

За повідомленням поліцейських, патрулюючи в місті Олевську, 29 січня, близько 20-ї години, охоронці порядку зупинили автомобіль ВАЗ 2101 за порушення правил дорожнього руху. У місцевого лісничого, який керував автівкою в стані алкогольного сп’яніння, патрульні виявили дві одиниці зброї.

Поведінка кермувальника викликала підозру у патрульних, що останній, можливо, напередодні вживав алкольні напої. Прилад «Драгер» засвідчив 0, 6 проміле алкоголю в організмі.


На водія поліцейські склали адміністративний матеріал за керування в стані алкогольного спяніння. При поверхневій перевірці в салоні авто патрульні виявили дві мисливські рушниці та мисливській ніж. Дозвільні документи на носіння, зберігання зброї водій при собі мав, проте відповідно до положень чинного законодавства особа, що перебуває під дією алкоголю не має право мати при собі зброю.


Відносно даного громадянина порушене питання щодо анулювання дозвільної системи. Також водію загрожує штраф в розмірі 10, 400 гривень за керування напідпитку з позбавленням права керування.

Вчора

Сторінки:
Нагору