КВІ
Четвер
25
09:45

​В Овручі та Олевську безробітних запрошували на контрактну службу

В Овруцькій та Олевській районних філіях Житомирського обласного центру зайнятості відбулися інформаційні семінари з орієнтації безробітних на службу в Збройних Силах України.

До участі у заходах були запрошені старший інструктор рекрутингу Олевського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, сержант Сергій Федоров та командир відділення 95-ї бригади окремого десантно-штурмового батальйону Олексій Толкач.


Від них безробітні учасники семінарів дізналися про умови укомплектування Збройних Сил України, професії, які користуються попитом у військових частинах (зокрема, медичні працівники, кухарі, водії). Також присутніх ознайомили з особливостями проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України, з соціально-правовим захистом військовослужбовців, перспективами зростання та розміром матеріального забезпечення.


Бажаючих підписати контракт на службу у Збройних силах України запросили звертатися у районні філії служби зайнятості та районні територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Вчора

Сторінки:
Нагору