КВІ
П'ятниця
19
16:00

​В Овручі викрито магазинного крадія

26 березня до поліції звернувся 42-річний житель райцентру із повідомленням про крадіжку з його крамниці продуктів харчування. Правоохоронці з’ясували, що до правопорушення причетний житель району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що нестачу товарів власник помітив під час ревізії. За допомогою відеозаписів з камер відеоспостереження правоохоронці з’ясували, що злодіяння було вчинено кілька днів тому. Один з відвідувачів взяв з полиць продукти харчування та, не розрахувавшись, пішов геть.


У ході проведених заходів поліцейські встановили особу правопорушника – 26-річного жителя с. Ігнатполя. Чоловіка розшукали, у скоєному він зізнався. Частину продуктів у нього вилучили.


Нині триває з’ясування обставин події. Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору