БЕР
П'ятниця
29
10:31

​В Овруцькому районі під час гасіння будівлі, що зайнялася від палаючої сухої трави, травмувався чоловік

16 квітня о 15:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від жителів с.Острови Овруцького району про те, що на полі горіла суха рослинність та вогонь вже перекинувся на пустуючу будівлю. На місце події виїхали бійці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Сильні пориви вітру сприяли швидкому розповсюдженню полум’я на інші подвір’я, у тому числі житлові. Тому керівник гасіння залучив на допомогу ще 2 автомобілі з Словечанської місцевої пожежної охорони. Також з’ясувалося, що під час самостійного гасіння отримав опіки верхніх кінцівок місцевий мешканець, 1973 року народження. Рятувальники одразу викликали медиків із КНП «Словечанська районна лікарня» Словечанської сільради Житомирської області, які надали травмованому першу допомогу. Від госпіталізації чоловік відмовився.


Доки рятувальники гасили палаючі будівлі та відбивали вогонь від житлових, місцеві мешканці оборювали територію, аби пожежа не розповсюджувалася. Спільними зусиллями о 21:10 пожежу локалізовано, а о 22:07 ліквідовано. Вогнем знищено 4 га сухої трави, 2 житлові та 17 не житлових домогосподарств (пустуючих та дачних дворів).

Вчора

Сторінки:
Нагору