БЕР
Четвер
28
15:12

​В Рівненській області ДБР та СБУ затримали хабарника з поліції Житомирщини. ФОТО

Під час отримання неправомірної вигоди 18.01.2020 прокуратурою Рівненської області у місті Сарни Рівненської області спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Хмельницькому, та управлінням СБУ в області затримано на одержанні хабара керівника одного зі слідчих підрозділів поліції Житомирщини.

Працівник поліції вимагав та отримав неправомірну вигоду у громадянина в розмірі 500 доларів США за закриття кримінального провадження, розпочатого відносно нього за фактом незаконного перевезення та зберігання незаконно зрубаних дерев у лісах.

На даний час прокуратурою Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом вимагання та одержання вказаним працівником поліції неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з вимаганням).

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Вчора

Сторінки:
Нагору