КВІ
Вівторок
23
20:05

В ​Ружинському районі рятувальники нагадують мешканцям приватних будинків, як зберегти своє житло від вогню

Під час зимового періоду збільшується кількість пожеж у приватному житловому секторі. Причинами таких пожеж, як правило, являються порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних печей, електричних нагрівачів, коротке замикання електромережі, а також необережне поводження громадян із вогнем.

Щоб застерегти громадян від необдуманих вчинків, які можуть обернутися трагедією, 16 січня співробітники Управління ДСНС у Житомирській області спільно із представниками районної газети «Ружинська земля» та соціальними працівниками провели профілактичні бесіди із мешканцями села Прибережне Ружинського району.

У ході заходу до селян довели статистику основних надзвичайних подій, що виникали на території району упродовж минулого року, причини та наслідки. Під час візиту до понад 60 осель місцевих жителів кожному господарю вручалися пам'ятки безпеки, в яких зазначені основні недоліки, що допускаються при монтажі та експлуатації електрообладнання й пічного опалення. Обов’язково наголошувалося на обережному поводженні з вогнем та недопущенні пожеж через дитячі пустощі.

Крім того, у зв’язку з національною традицією святкування 19-го січня Водохрещення передбачається масовий рух людей поблизу водних об’єктів. Тим самим зростає загроза виникнення нещасних випадків на воді. Тому рятувальники вкотре нагадали селянам правила безпечної поведінки на кризі та надання допомоги постраждалим.

Вчора

Сторінки:
Нагору