КВІ
Четвер
18
22:45

​В Житомирі біля супермаркету сталася стрілянина

Увечері 12 листопада в Житомирі біля одного з супермаркетів по вулиці Велика Бердичівська сталася стрілянина. Поліцейські затримали чоловіка, який під час суперечки зробив постріли зі стартового пістолета. Відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляють в Головному управлінні Нацполіції в області, подія сталася близько 17:30. Конфлікт виник на виході з магазина через продаж там квітів 10-річною дитиною. Один з покупців зробив зауваження 47-річній жінці про використання дитячої праці у власних недоброчесних цілях. Між ними зав’язалась словесна перепалка, під час якої чоловік вдарив жінку в обличчя, йдеться в повідомленні. Згодом він зробив кілька пострілів угору зі стартового пістолета.


Усі обставини правопорушення зафіксували працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу. Поліцейські з’ясували, що учасником конфлікту є 31-річний житомирянин. Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Зброя вилучена та направлена на експертне дослідження.


Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) ККУ. Триває встановлення усіх обставин події. Жінка отримала направлення для проходження судово-медичної експертизи щодо тяжкості отриманих тілесних ушкоджень (у результаті ударів чоловіка). Також встановлено, що дівчинка, чиї дії стали причиною конфлікту, є онукою заявниці.

Вчора

Сторінки:
Нагору