КВІ
П'ятниця
19
05:22

​В Житомирі орудує банда шахраїв

12 листопада дві жительки обласного центру, повіривши незнайомцям, втратили понад 50 тисяч гривень. Нині поліцейські проводять заходи для встановлення причетних до шахрайств та водночас вкотре закликають громадян бути вкрай обережними у спілкуванні з незнайомцями.

12 листопада до Житомирського відділу поліції звернулась 80-річна жителька обласного центру із повідомленням про шахрайство. Жінка розповіла, що в обідню пору на її мобільний зателефонував невідомий чоловік та повідомив про затримання доньки за вчинення правопорушення. Незнайомець запропонував «вирішити питання» за певну винагороду. У результаті пенсіонерка переказала понад 42 тисячі гривень на чийсь банківський рахунок, виконуючи вказівки співрозмовника.


Цього ж дня 64-річна житомирянка повірила чоловікові, який у телефонній розмові назвався працівником фінансової установи. Під час спілкування жінка розголосила йому особисті дані, повіривши, що таким чином убезпечить власний рахунок. У результаті пенсіонерка втратила майже 9 тисяч гривень.


Нині поліцейські з’ясовують всі обставини подій та встановлюють осіб, причетних до шахрайств.

Вчора

Сторінки:
Нагору