КВІ
Вівторок
16
10:49

​В Житомирській області - нові випадки COVID-19. Інформація по районам

На Житомирщині всього з початку пандемії інфікувалось коронавірусом 478 жителів. Лише за минулу добу зареєстровано 23 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Оперативну інформацію станом на 9 годину 7 травня надали фахівці державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Випадки захворювання зафіксовано:


м. Житомир – 165, з яких 12 нових випадків;

Коростенський – 100;

Бердичівський – 93;

Малинський – 31;

Житомирський – 15, з яких 1 новий випадок;

Коростишівський – 8;

Новоград-Волинський – 8;

Черняхівський – 8;

Олевський – 7;

Андрушівський – 17, з яких 10 нових випадків;

Любарський – 7;

Радомишльський – 4;

Хорошівський – 4;

Овруцький – 2;

Пулинський – 2;

Чуднівський – 2;

Лугинський – 1;

Народицький – 1;

Попільнянський – 1;

Романівський – 1;

Ружинський – 1.


Від початку епідемії від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, померло 11 жителів області. Водночас одужало вже 43 пацієнта, у 6-х з них відсутність вірусу підтверджено минулої доби. Впродовж доби фахівцями було проведено 109 досліджень,з яких 28 позитивних, у тому числі 23 нових випадків COVID-19 та 5 осіб обстежено повторно.


Усього з початку пандемії проведено 2 тис. 373 дослідження на захворювання коронавірусом.


ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» працює в умовах надзвичайної ситуації цілодобово. У вогнищах інфекції здійснюється комплекс протиепідемічних заходів, до яких залучені в тому числі фахівці обласного лабораторного центру.


Нагадаємо, що керівники обласної ради розповіли про ситуацію з випадком захворювання COVID-19 в установі і за результатами досліджень у працівників обласної ради, які контактували з хворим на коронавірус першим заступником голови обласної ради, вірус не виявлено.

Вчора

Сторінки:
Нагору