КВІ
Субота
20
16:45

​В Житомирській області 19 важко хворих на коронавірус підключені до апаратів штучної вентиляції легенів

Сьогодні, 30 листопада, заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щотижневий підсумковий брифінг щодо ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію у Житомирській області, участь у якому також взяв начальник Управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

На брифінгу, зокрема йшлося про динаміку захворювання на коронавірус в області за минулий тиждень, заповненість ліжкомісць у закладах охорони здоров’я Житомирської області, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19. А також - про забезпечення лікарень киснем та придбання кисневих концентраторів тощо.


За інформацією Наталії Остапченко, минулого тижня коронавірус підтвердили у 3436 мешканців області. За цей же період 3748 хворих одужали, а 49 - померли.


За словами Миколи Суслика, область на сьогоднішній день має 1483 кисневі точки. А з кожним днем їх кількість збільшується, в тому числі і концентраторів.


«Тому сьогодні, для надання допомоги киснево залежним пацієнтам, у нас є відповідний ресурс», - підкреслив Микола Суслик.


Нагадаємо, що за даними Житомирського обласного лабораторного центру станом на 09:00 30.11.2020 (за минулу добу – 29 листопада) зареєстровано — 321 новий лабораторно підтверджений випадок.

Вчора

Сторінки:
Нагору