КВІ
П'ятниця
19
22:17

​В Житомирській області чоловік металевим предметом до смерті забив знайомого

На Коростенщині поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка

Як повідомляють в ГУНП Житомирської області, подія сталась напередодні вихідних у селі Поліському. Так, після спільного чаркування між двома чоловіками, які відпочивали у компанії місцевих жителів, сталася суперечка. Унаслідок конфлікту один з опонентів до смерті побив іншого учасника суперечки. Поліцейські затримали винуватця, який скоїв цей злочин. Розпочато досудове розслідування.


Що відомо:

- За офіційною інформацією, уранці 5 березня до Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що у домі 62-річної жительки села Поліського виявлено тіло чоловіка.

- На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду на тілі загиблого 34-річного місцевого жителя, були виявлені тілесні ушкодження. Судово-медичні експерти підтвердили, що саме тілесні ушкодження призвели до смерті загиблого.

- Відтак відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.


Як розповів начальник Коростенського районного управління поліції Дмитро Гаращенко, попередньо правоохоронцями було встановлено, що загиблий чоловік тимчасово мешкав у цій же оселі.


«Кілька днів тому тут же відбувалась пиятика за участю інших людей з-поміж місцевих. Під час їх перевірки й було викрито підозрюваного у заподіянні смертельних травм чоловікові», - додав Дмитро Гаращенко.


Як з’ясували правоохоронці, причетним до тяжкого злочину виявився 31-річний селянин. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, ніде не працював та зловживав спиртним.


За зібраними відомостями, увечері 4 березня під час чаркування між чоловіками виникла суперечка, в ході якої молодший металевим предметом побив старшого опонента. Затриманому наразі оголошено про підозру в умисному вбивстві односельчанина. За рішенням суду найближчі 2 місяці він перебуватиме під вартою.


За чинним законодавством за позбавлення життя людини йому загрожує від 7 до 15 років.


Як ми повідомляли раніше, нещодавно На Житомирщині розкрили вбивство річної давнини

Сторінки:
Нагору