КВІ
Четвер
25
16:02

​В Житомирській області чоловіка на інвалідному візку підозрюють у смертельному пораненні співчаркувальника

Під цілодобовий домашній арешт узято 44-річного бердичівлянина, якого підозрюють в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження знайомому, що призвело до його смерті.

Дії підозрюваного попередньо кваліфікували за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. За даними органу досудового розслідування, ввечері 31.10.2021 р. чоловіки вживали спиртне в альтанці біля одного з будинків по вулиці Червоній. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин спалахнула сварка, під час якої підозрюваний дістав з рукава ножа й декілька разів ударив співчаркувальника у праву гомілку. Врятувати потерпілого не вдалось: він помер у лікарні від масивної крововтрати.


Відомо, що підозрюваний має першу групу інвалідності (пересувається на інвалідному візку), вважається раніше несудимим. Нині на розгляді у суді перебуває провадження щодо цього ж чоловіка, яким йому інкримінують заподіяння ножем легкого тілесного ушкодження іншому знайомому.


Розглянувши клопотання поліції, погоджене із прокурором, суд дійшов висновку про наявність підстав для застосування цілодобового домашнього арешту до підозрюваного. Відтак, до 01 січня 2022 року йому заборонено лишати місце свого проживання, а в разі його зміни він зобов’язаний повідомити про це слідчого, прокурора чи суд. Окрім того, чоловік повинен прибувати до слідчого, прокурора, суду за кожною вимогою.


Протягом 5 днів ухвалу слідчого судді може бути оскаржено.

Вчора

Сторінки:
Нагору