КВІ
П'ятниця
19
21:20

​В Житомирській області депутата облили зеленкою

Новоград-Волинські поліцейські з’ясовують обставини хуліганства у Довбиській громаді

Подія сталась 25 квітня біля будинку культури у смт Довбиші. Невідомий молодик виплеснув розчин зеленьки на 41-річного місцевого жителя, депутата селищної громади. Правоохоронці встановили причетного до правопорушення чоловіка. Триває з’ясування усіх обставин та встановлення інших осіб, безпосередньо причетних до хуліганства.


До Новоград-Волинського районного відділу поліції з медичного закладу надійшло повідомлення про надання необхідної допомоги 41-річному жителю смт Довбиша, який звернувся з хімічними опіками шкіри обличчя.


Першочергові обставини з’ясовували поліцейські слідчо-оперативної групи райвідділу. Так, відомо, що потерпілий чоловік є депутатом Довбиської селищної територіальної громади. Близько 13 години він знаходився біля будинку культури у смт Довбиші, де у цей час відбувався звіт селищного голови перед громадою. За словами заявника, один з групи невідомих молодиків раптом підійшов до нього і виплеснув в обличчя розчин зеленьки. Після інциденту молодики відразу автомобілями поїхали з місця події.


У результаті опитування місцевих жителів та інших першочергових заходів поліцейські обгрунтовано підозрюють у причетності до події 23-річного жителя селища, який, за попередньо зібраною інформацією, організував присутність на зборах групи невідомих молодиків.


Подію належним чином зареєстровано з правовою кваліфікацією за ч.1 ст.296 (Хуліганство) КК України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють об’єктивні обставини та інших причетних до правопорушення осіб.


За чинним законодавством грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, карається штрафом, піврічним арештом або обмеженням волі на строк до 5 років.

Сторінки:
Нагору