КВІ
П'ятниця
26
01:07

​В Житомирській області майстер з ремонту меблів зник разом з передоплатою

До Черняхівського відділення поліції звернувся житель району із заявою про шахрайські дії, пов’язані з наданням передоплати за виконання робіт.

Чоловік розповів, що ще на початку року знайшов у соціальній мережі майстра, який взявся провести ремонт меблів. Утім за роботу він зажадав передоплату – 5 тисяч гривень. Але ні в обумовлені строки, ні пізніше роботу не виконав, та тільки надсилав текстові повідомлення з проханням відтермінувати замовлення через певні життєві негаразди. Зрештою взагалі перестав виходити на зв’язок.


Поліцейські встановили, що правопорушення вчинив 33-річний житель смт Пулин. Чоловік визнав свою провину та розповів, що кошти витратив одразу після отримання.


Тож нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Законодавством такі дії караються штрафом від 2000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 200 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору