КВІ
П'ятниця
19
05:35

​В Житомирській області на ходу спалахнула вантажівка. ФОТО

Овруцький район: вогнеборці ліквідували загоряння вантажівки, якою перевозилась деревина

5 березня о 12:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля МАЗ поблизу с. Прилуки Овруцького району.


Як повідомили Житомир Ньюс в прес-службі ДСНС Житомирської області, про це сповістив водій транспортного засобу. Він пояснив, що коли рухався на вантажівці трасою, то помітив як з-під сидіння почав йти дим та стало відчутно їдкий запах горілого. Тому водій з'їхав на узбіччя та зупинив вантажівку. Після чого разом зі своїм напарником, який був у кабіні, за допомогою вогнегасника та піску намагався загасити пожежу самотужки. Проте впоратись з вогнем їм так і не вдалося.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику з кабіни йшов густий дим і горіли сидіння, облицювання та панель приборів. Силами бійців ДСНС о 12:55 пожежу локалізовано, а о 13:46 ліквідовано. Внаслідок загоряння вигоріла уся кабіна зсередини. Однак рятувальники не допустили подальшого розповсюдження полум’я. У причепі знаходилось близько 30 куб. м деревини, на яку вогонь міг перекинутись за лічені хвилини.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі автомобіля. Загалом упродовж минулої доби в області зареєстровано 2 пожежі. Загиблих та травмованих не виявлено.


Як повідомляли ми раніше, В Овручі ліквідували загоряння в житловому будинку


Вчора

Сторінки:
Нагору