БЕР
П'ятниця
29
18:00

​В Житомирській області на пожежах виявлено тіла двох людей

23 січня о 01:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Заможне Житомирського району. Про це рятувальників сповістив староста села, який побачив вогонь, що вже вирвався з вікна будівлі.

На місці події бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат оселі, де вогонь охопив речі домашнього вжитку. Через пізні виявлення та виклик вогонь встиг розповсюдитися на дах житла й охопив його повністю. На підлозі між двома кімнатами рятувальники виявили тіло чоловіка, 1975 р. н. З’ясувалося, що це син власниці.


О 02:50 пожежу локалізували та о 04:40 ліквідували. У результаті вогнем знищено будинок площею 50 кв. м. Вдалося запобігти перекиданню вогню на розташовану поруч господарську будівлю.


До ліквідації загоряння залучалося 10 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.


Крім того, учора вранці під час пожежі в приватному цегляному житловому будинку в с. Кропивня Новоград-Волинського району також виявлено загиблу особу – жінку, 1923 р. н. У цьому випадку вогнем знищено лише 1,5 кв. м підлоги в кімнаті.


Наразі причини та остаточні обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Сторінки:
Нагору