КВІ
Четвер
25
04:17

​В Житомирській області на території СТО сталася пожежа

3 грудня близько 22:00 години сталася пожежа на території станції технічного обслуговування у місті Коростишів. Одного з відвідувачів СТО з опіками госпіталізували до лікарні. Про це повідомляє на своєму сайті Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогонь охопив відсік двигуна легковика "Sкoda Octavia", що знаходився всередині цегляної будівлі станції технічного обслуговування. Також загорівся стелаж з різноманітним майном. Існувала загроза поширення вогню по всій площі СТО.


О 22:41 пожежу ліквідували. Вогонь пошкодив відсік двигуна транспортного засобу, а також обладнання і майно станції технічного обслуговування.


Під час спроб самостійного гасіння пожежі отримав опіки обох кистей рук 35-річний відвідувач стації. Його госпіталізували до опікового відділення обласної лікарні у Житомирі.


Попередня причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору