КВІ
П'ятниця
19
12:04

​В Житомирській області під час обшуку поліцейські вилучили близько кілограма канабісу

9 березня правоохоронці Попільнянського відділення поліції під час санкціонованого обшуку у будинку жителя села Романівки виявили запаси наркотичних засобів рослинного походження. Триває встановлення усіх обставин. До поліції надійшло повідомлення про те, що житель одного із сіл може зберігати заборонену нарковмісну сировину.

Вказані відомості правоохоронці перевіряли у рамках розпочатого кримінального провадження. За адресою проживання 42-річного жителя с. Романівки було проведено санкціонований обшук. У ході слідчих дій у недобудованій частині будинку поліцейські виявили поліетиленові пакети, згортки, скляні та металеві банки з подрібненою рослинною масою. За попереднім оглядом експерта, знайдене схоже на коноплю.


Господар обійстя пояснив, що нарковмісну сировину зберігав для власних потреб. Виявлене поліцейські вилучили для подальшого направлення на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Також цього ж дня дільничний офіцер Новоград-Волинського районного відділу поліції під час поверхневої перевірки на одній з вулиць міста 33-річного жителя району виявив у нього згорток з подрібненою рослинною масою зеленого кольору. Усі обставини події зафіксували працівники слідчо-оперативної групи районного управління поліції


Наразі в обох випадках проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору