БЕР
Четвер
28
14:58

​В Житомирській області під колеса автобуса потрапив пішохід

На Хорошівщині під колеса автобуса потрапив пішохід: поліція встановлює обставини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 лютого близько 19:00 на вул. Привокзальній у смт Новій Боровій. Унаслідок наїзду транспортним засобом травми отримав місцевий житель. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.


Попередньо, водій автобуса ПАЗ, 63-річний житель смт Іршанська, рухаючись вулицею міста, вчинив наїзд на пішохода. У результаті ДТП пішохід, 59-річний місцевий житель, отримав травми різного ступеню тяжкості та був ушпиталений до медичного закладу у м. Житомирі.


Поліцейські розпочали досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.


Поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з дощовою погодою на території області. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год. Будьте особливо уважні у місцях можливої появи пішоходів.

Вчора

Сторінки:
Нагору