КВІ
Субота
20
08:38

​В Житомирській області поліцейські затримали наркодилера

На Овруччині поліцейські затримали наркодилера

Поліцейські провели низку заходів та задокументували черговий факт збуту наркотичного засобу місцевим жителем. Чоловіка затримали, а порошкоподібну речовину, яку він продавав, вилучили та направили на експертне дослідження. Триває досудове розслідування.


На початку березня поліцейські отримали інформацію про ймовірну причетність 37-річного жителя м. Овруча до поширення наркотиків. Відтак правоохоронці розпочали досудове розслідування та провели низку заходів для з’ясування всіх обставин.


У результаті задокументували, як чоловік збував наркотичні засоби. Увечері 5 квітня оперативники кримінальної поліції затримали овручанина під час чергового продажу наркотичної речовини. Поліцейські вилучили пластиковий флакон з порошкоподібною речовиною та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Фігуранта провадження затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Відповідно до ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору