КВІ
П'ятниця
19
17:32

​В Житомирській області поліція розслідує замах на вбивство

12 квітня уночі до поліції надійшло повідомлення про вибух у приватному будинку. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу та Головного управління Нацполіції, а також вибухотехнічна служба. Відкрито кримінальне провадження. Після першої ночі на службу "102" зателефонував 19-річний житель с. Гришківець та розповів, що невідомий закинув у вікно будинку, де він проживає, гранату.

На місце події для перевірки інформації виїхали відповідні підрозділи поліції. З'ясувалось, що дійсно в одній з кімнат будинку стався вибух. У цей момент в оселі (в інших приміщеннях) було троє людей, ніхто з них не постраждав. Пошкоджено меблі, розбито вікна та посічено стіни.


Слідчі проводять ретельний огляд та вилучають речові докази. Попередня правова кваліфікація події - ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.


Поліцейські встановлюють причини та причетну до кримінального діяння особу. 59-річний співмешканець господині будинку раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та розбій.

Вчора

Сторінки:
Нагору