БЕР
Четвер
28
11:44

​В Житомирській області поліція розслідує замах на вбивство чоловіка

Подія сталась увечері 20 квітня у с. Гацьківці. У ході раптового конфлікту на вулиці між односельчанами один з них отримав поранення ножем. Потерпілому надано медичну допомогу. Винуватиця ж дає свідчення правоохоронцям. Близько 17.30 до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення, що на вулиці у с. Гацьківці жінка поранила місцевого жителя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та медики. Попередньо було з’ясовано, що конфлікт між 47-річною жінкою та 48-річним місцевим жителем виник на грунті особистих неприязних відносин.


- За свідченнями, які ми зібрали у селі, жінка вимагала не випасати коня поблизу її садиби. Чоловік не захотів поступатись і словесний конфлікт швидко перейшов у сутичку, - розповів начальник Хорошівського відділення поліції Руслан Прищепа.


У ході сварки жінка накинулась на опонента з ножем, завдавши кількох поранень голови. Своєчасне втручання випадкових очевидців події у ситуацію запобігло більш тяжким для життя і здоров’я чоловіка наслідкам .


Потерпілого каретою «швидкої» було доставлено до лікарні, де медики зафіксували його нетверезий стан і надали необхідну допомогу без госпіталізації.


Агресивно налаштовану жінку, яка раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за хуліганство та крадіжку, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.


Їй оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору