БЕР
Четвер
28
10:33

​В Житомирській області сталась ДТП за участі чотирьох автомобілів

Автопригода сталась уранці 25 листопада у с. Олександрівці Новоград-Волинського району. Керманичка «Рено» не роз’їхалась із зустрічним КРАЗом, який від зіткнення з легковиком зачепив іншу вантажівку, припарковану на узбіччі, а двигун від легковика пошкодив автопоїзд. Жінку доставили до медзакладу. Усі обставини з’ясовуються у ході досудового розслідування.

Попередньо встановлено, що близько 8 години 32-річна жителька м. Новограда-Волинського, керуючи автомобілем «Renault Megane Scenic» і рухаючись автодорогою Васьковичі-Шепетівка у напрямку м. Коростеня у с. Олександрівці не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням і здійснила зіткнення із зустрічним автомобілем КРАЗ під керуванням 51-річного коростенця. Від удару некеровану вантажівку віднесло на узбіччя, де вона зачепила припаркований автопоїзд DAF з напівпричепом. Водночас двигун від легковика пошкодив ще один автопоїзд. В обох вантажівках людей не було, транспортні засоби отримали механічні пошкодження.


Унаслідок вказаної пригоди водійка легковика, попередньо, з переломом ноги та забоями була доставлена до медичного закладу для подальшого обстеження та лікування.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.


Тим часом правоохоронці закликають усіх керманичів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та під час кермування зважати на погодні умови та дорожню обстановку.

Вчора

Сторінки:
Нагору