БЕР
Четвер
28
23:08

​В Житомирській області сталося братовбивство: Шокуючі подробиці

У Бердичеві поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві брата. 24 липня уранці до поліції надійшло повідомлення про виявлення на одній з вулиць райцентру тіла чоловіка. Наявні у нього тілесні ушкодження вказували на ймовірність насильницької смерті. У ході перевірки інформації поліцейські встановили причетність до нанесення травм брата загиблого.

Про страшну знахідку до поліції повідомила 76-річна пенсіонерка. У загиблому вона впізнала свого сусіда, 49-річного жителя м. Бердичева. Під час огляду експерти на тілі чоловіка виявили колото-різану рану грудної клітини.


Під час з’ясування усіх обставин події поліцейські перевірили місце проживання загиблого. Встановлено, що він мешкав разом з 44-річним братом. Звечора між ними виник черговий конфлікт через давні неприязні відносини. У розпалі емоцій менший з братів завдав старшому поранення. Потому останній вийшов з будинку. Однак далеко відійти чоловік уже не зміг.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин діяння. Підозрюваного доставлено до Бердичівського відділу поліції, де з ним працюють слідчі.

Сторінки:
Нагору