КВІ
Вівторок
23
19:04

​В Житомирській області суд на 10 років позбавив чоловіка права керування транспортними засобами

Жителя м. Новограда-Волинського судом визнано винним у керуванні автомобілем у нетверезому стані. Упродовж минулого року він двічі притягувався до адміністративної відповідальності за такі діяння.

Так, нещодавно патрульні у Брониківській територіальній громаді помітили автомобіль «ВАЗ», водій якого порушив Правила дорожнього руху та зупинили його для з’ясування всіх обставин.


За кермом перебував 48-річний житель райцентру з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік від проходження тестування на місці події відмовився.


У ході розмови з ним поліцейські встановили, що чоловік не має відповідних документів, бо позбавлений права керування транспортними засобами на 3 роки через нетверезе водіння.


Тож правоохоронці задокументували відповідні правопорушення та склали відносно керманича адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…), ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП та направили їх до суду для прийняття відповідного рішення.


Відтак судом було прийнято рішення про визнання чоловіка винним та визначено покарання у вигляді адміністративного арешту на строк 15 діб з позбавленням права керування на строк 10 років з конфіскацією транспортного засобу.

Вчора

Сторінки:
Нагору