КВІ
Субота
20
00:49

​В Житомирській області упродовж минулої доби на воді загинуло чотири людини

11 липня о 10:15 до Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вилученні тіла людини зі ставка. Трагедія трапилася в с. Яструбенька Брусилівської об’єднаної територіальної громади.

Вже на місці пригоди бійці ДСНС з’ясували, що у 30 м від берега на поверхні води знаходиться тіло людини. Рятувальники на гумовому човні дісталися до потопельника, обв’язали його мотузкою та доправили до берега.


Пізніше стало відомо, що загиблим виявився 27-річний місцевий мешканець, який напередодні увечері пішов купатися і додому не повернувся. Тіло чоловіка сплило посеред ставка наступного дня. На березі знаходилися його одяг та взуття. Обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронцями.


Вже увечері 11 липня, о 20:17 відділення рятувальників з смт Хорошів залучалося до робіт по вилученню потопельника з річки Ірша. Як з’ясувалося, тіло 53-річного чоловіка лежало у воді на відстані 2 м від берега, його виявили рибалки. Ймовірно, чоловік ловив рибу і йому стало зле, після чого він впав у воду. Остаточна причина смерті встановлюється. Рятувальники на руках винесли загиблого спочатку на берег, а потім по крутому схилу підняли його нагору.


Вранці 11 липня працівники Житомирської міської комунальної аварійно-рятувальної служби на воді за допомогою катера вилучили з р. Тетерів тіло 83-річної жінки, яку виявили рибалки. Пригода трапилася у Житомирі, за межами визначеного для купання місця, орієнтовно, на відстані 12 м від берега. Причина трагедії встановлюється.


Ще одна подія сталася у Бердичеві на озері Шандора. Водолази Бердичівської міської комунальної пошуково-рятувальної служби на воді підняли на поверхню водойми тіло 55-річного чоловіка. Загиблий знаходився у 30-35 м від берега та на глибині біля 2,5 м.


Пізніше з’ясувалося, що на березі озера відпочивала група людей. Один з них пішов купатися та назад не повернувся. Його відсутність помітили не відразу. Після всіх марних пошуків його родичі зателефонували правоохоронцям, а ті, у свою чергу, залучили водолазів.


Наразі обставини усіх подій встановлюються правоохоронцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору