БЕР
П'ятниця
29
08:32

​В Житомирській області ВАЗ перекинувся на дах та завис над прірвою - один із пасажирів випав

Поліція з’ясовує обставини ДТП на мосту у Радомишльському районі. Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 грудня близько 3:00 у с. Верлоці. Унаслідок автопригоди травми отримала одна людина. Поліцейські встановлюють причини та обставини події.

Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2101, 17-річний житель м. Радомишля, рухаючись з с. Бистріївки до с. Верлок мостом через місцевий ставок, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на колесовідбійник, унаслідок чого автомобіль зіткнувся з бетонною огорожею та перилами мосту, перекинувся на дах та завис над прірвою. Водій та один із пасажирів зуміли самостійно вибратися з транспортного засобу, а ще один пасажир (2003 р. н) впав під міст з висоти біля 7 м.


У результаті ДТП травми отримав 17-річний пасажир автомобіля, житель м. Радомишля, якого ушпиталили до місцевої лікарні.


Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події, попредня правова кваліфікація якої – ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Обирайте таку швидкість, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Вчора

Сторінки:
Нагору