КВІ
П'ятниця
19
08:02

​В Житомирському прикордонному загоні до професійного свята нагороджено військовослужбовців

Символічний захід – у День прикордонника України привітати тих, хто своєю ратною справою щоденно боронить кордони рідної землі.

Сьогодні в управлінні Житомирського прикордонного загону, з дотриманням відповідних карантинних обмежень, відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня прикордонника!


Начальник загону полковник Антон Квятковський привітав усіх з Днем прикордонника України, побажав міцного здоров’я, щастя та подальших успіхів у почесній справі вірного служіння українському народові!


З нагоди свята охоронці кордону отримали привітання й заслужені подяки, грамоти, відзнаки від керівників органів місцевого самоврядування, взаємодіючих структур та правоохоронних органів.


Нагадаємо, що починаючи з 2018 року прикордонники відзначають своє професійне свято 30 квітня. «З метою вшанування мужності та героїзму захисників державного кордону України, враховуючи внесок прикордонників у боротьбу за незалежність України» – саме такими словами розпочинається відповідний Указ Президента України.


Житомирський прикордонний загін імені Січових Стрільців ефективно захищає український кордон в межах трьох областей – Київської, Житомирської та Рівненської, ділянка якого є однією з найбільших, що охороняється органами охорони кордону.

Вчора

Сторінки:
Нагору